...@@Permata hatiku@@...

By: mrs amy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Oct-2008 14:14 Email | Share | | Bookmark
Eureka Training...

29/10-31/10/2008, ibu telah menghadiri satu training yg agak menarik dan mencabar minda... Training yg diconduct oleh training consultant 'LearningEdge' En. Mustafa.

First day training... boring skit tapi sessi petangnye... emmmp... bagai nk pecah kepala.. brainstorming... maklum le dh tua n dah lame jugak tk perah otak sampai tahap cenggitu... balik rumahpun still pening lagi ditambah pulak dgn karenah anak ibu yg ala2 tarzan...

Keseluruhan training ni amat menarik sbb pengisiannya yg dh lari skit dr skop kerja... really enjoy sbb dikembalikan ke zaman kanak2... dah hilang perasan segan sbb semuapun kena join aktiviti yg di sediakan... berlari ke sana-sini dan macam2 lagi... At least, training ni byk menghilangkan kepenatan sewaktu bekerja di samping membuat minda yg tepu berfikir semula...



Ibu bergambar bersama ahli kump. ibu di samping "Mindmapping' yg kami sediakan... Paling kiri: En. Mus(Trainer)..


Friday, 10-Oct-2008 11:17 Email | Share | | Bookmark
Testing....

First trial using my new software for scrapbooking... !!!



Wednesday, 6-Aug-2008 06:51 Email | Share | | Bookmark
Photoshoot kt opis...

Yo..yo..oo je photoshoot... sebenarnya colleagues kt opis ibu sibuk dok tangkap gambar utk renew passcard... so ibu n kaum ibu yg lain sibuk tangkap gambar utk kenang2an.. Salah sorang dr kawan ibu ni akan transfer ke HQ... so nanti tinggal le kami berlima je kaum ibu dlm department ibu ni...


Mcm berjanji plak semua pakai baju kurung hr ni... maybe hr ni ada kelas mengaji pasai tu semua pakai sopan gitu... kawan ibu yg nk transfer ke HQ tu yg tgh2 pakai spec.... Kak nana... well, good luck in ur future career sis...


Monday, 4-Aug-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
Blueberry cheese Tart - First try...

Dah lama ibu nk buat tart ni tp tk berkesempatan... At last hr ni berjaya jugak ibu tunaikan impian ibu ni... Alhamdulillah, w/pun br first try tp hasilnya boleh dibanggakan... hehehe... puji diri sendiri plak...

Ini ler hasilnya.. Blueberry Cheese Tart...!!







Monday, 28-Jul-2008 06:16 Email | Share | | Bookmark
Dinner at KLCC...

Dah lame tk pg makan claypot n hot plate so, hr ni ayah bawak ibu and hero2 pergi dinner kt KLCC. Actually, ayah yg mengidam nk makan hot plate.. ibu ok je, layan gak sbb dh lama tk makan.

Dah kenyang and dh penat layan karenah hero2 ibu yg tk pernah nk duduk diam... ibu n ayah bawak irfan n aiman lepak2 kt taman klcc... dh pukul 10mlm tp ramai lagi manusia yg dok bertenggek kat situ... Puas jugak pujuk si irfan ajak balik... huhuhu... budak ni klu dh dpt jalan, seksanya nk ajak balik...













[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net